Mediat dhe telekomunikimi

Ne jemi te specializuar në ofrimin e shërbimeve ligjore të plota për sfidat e vecanta të kësaj industrie që ndryshon vazhdimisht. Nga përshtatja në strukturat rregullatore komplekse, deri te adresimi i shqetësimeve të pronës intelektuale dhe negociatat për marrëveshjet e licencimit të medias, ekipi ynë është i përkushtuar për të udhëhequr klientët lidhur me problemet dhe zgjidhjet në fushën e mediave dhe telekomunikacionit.